Cautati
Tuotteet
  Menu Close

  Arthro Forte Shots - 20x25ml

  Producător: Z-Konzept
  Sisältää suuria annoksia MSM:ää, glukosamiinia, kondroitiinia ja kollageenia. Sisältää myös B6-vitamiinia ja mangaania. Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.
  SKU: FIT00438
  Disponibilitate: 4 varastossa
  150,00 RON
  i h

  Sisältää suuria annoksia MSM:ää, glukosamiinia, kondroitiinia ja kollageenia. Sisältää myös B6-vitamiinia ja mangaania. Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

  Toisin kuin useimmat muut vastaavat markkinoilla olevat tuotteet, olemme kehittäneet kätevämmän ja paremmin imeytyvän ravintolisän. Arthro Shots -tuotteessa olemme yhdistäneet kaikki tunnetut aineosat, jotka liittyvät nivelsiteiden tai nivelten tukemiseen: glukosamiinisulfaatti, kondroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), hydrolysoitu kollageeni ja mangaanisulfaatti. Glukosamiini ja kondroitiini muodostavat nivelten perustan. MSM toimittaa rikkiä, tärkeää ainesosaa ruston rakentamiseen. Hydrolysoitu kollageeni on rakenteellinen proteiini, joka vastaa sidekudoksen joustavuudesta ja tiheydestä. Se voi myös aktivoida rustosolut tuottamaan enemmän rustokudosta. Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista ja normaalien luiden ylläpitoa. Tähän ainutlaatuiseen koostumukseen olemme lisänneet luonnollista mangopulpia herkullisen lisäravinteen aikaansaamiseksi, jonka voit nauttia joka päivä!

  Suositeltu annostus: 1 ampulli päivässä. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.

  Ainesosat: Aktiiviset ainesosat: Hydrolysoitu kollageeni 9 %, mangopulp 7,5 %, glukosamiinisulfaatti (sisältää äyriäisiä), kondroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani, mangaanisulfaatti, pyridoksiinihydrokloridi; Epäaktiiviset ainesosat: happamuudensäätöaine, sitruunahappo, aromi, säilöntäaine, kaliumsorbaatti, makeutusaineet, natriumsyklaami, asesulfaami K, sakariini, emulgointiaine: E471

  0.0 0
  Scrieți propria ta recenzie Sulje
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *