Etsi
Tuotteet
    Menu Close

    Tietoa meistä

    RecoSportin pääasiallinen toiminta on ravintolisien ja tuotteiden tuonti ja jakelu urheilijoille sekä urheiluvarusteiden ja lääketieteellisten laitteiden myynti. Aloimme liiketoimintamme vuonna 2011 ja olemme ensisijainen tukesi, kun tarvitset potkua tullaksesi huippusuorittajaksi, tai jos päätät yksinkertaisesti harrastaa urheilua vapaa-ajan viettotapana. Tarjoamme laajan valikoiman lisäravinteita, jotka ovat välttämättömiä elimistölle intensiivisen ja pitkäkestoisen ponnistelun aikana, sekä ravintolisiä, jotka ovat tarpeen palautumiseen rasituksesta. Lisäksi tarjoamme tarvikkeita ja varusteita tukemaan toipumista mahdollisten vammojen ja interventioiden jälkeen.

    On mainitsemisen arvoista, että RecoSport tekee yhteistyötä urheilumaailman arvostetuimpien nimien kanssa, mukaan lukien valmistajat kuten Multipower, Z-Konzept, Body Attack ravintolisille sekä RehabMedic, Pino, Sveltus urheiluvarusteille ja lääketieteellisille laitteille.

    Olemme erityisen omistautuneita laadulle, minkä vuoksi ravintolisämme, urheilutuotteemme ja koko palveluvalikoimamme heijastavat ammattitaitoa ja täydellistä omistautumista. Lisäksi laatu-hinta-suhteemme on todettu markkinoiden parhaaksi Romaniassa, kuten asiakas- ja kumppanilistamme vahvistavat. Heidän joukossaan on arvostettuja kuntokeskuksia Romaniassa, yli 90% maan kattavista urheiluseuroista sekä kansallisia ja kansainvälisiä jalkapallojoukkueita.