Etsi
Tuotteet
  Menu Close

  FLEXBEAM - Infrapunahoitolaite

  Laite palautumiseen ja urheilusuoritusten parantamiseen.
  SKU: FIT03822
  2.490,00 RON
  i h

  FlexBeam, NASA

   

  suunnittelema laite, joka toimii infrapunavalolla ja tarjoaa optimaalisen fysiologisen vasteen seuraavissa tilanteissa:

  LIEVITTÄÄ KIPUA - Kokea kivunlievitystä ja nopeuttaa paranemista parantamalla hapen kulkeutumista vaurioituneisiin kudoksiin, vähentäen näin hapenpuutteesta johtuvaa epämukavuutta.

  KORJAA LIHAKSIA - Parantaa verenkiertoa vähentääkseen lihaskipuja poistamalla maitohapon kertymistä. Aktivoi kantasolujen toimintaa lihaskudoksen uudistumiseksi, mikä auttaa nopeampaan toipumiseen ja paranemiseen.

  LATAA ENERGIAA - Lataa solujesi akut tarjoamalla valoa, jota mitokondriot tarvitsevat tuottaakseen energiaa ATP

   

  muodossa, kehosi energianlähteenä.

  PAREMPI PALAUTUMINEN - Olitpa toipumassa loukkaantumisesta tai vaativasta päivästä, lyhytaaltoinen infrapunavalo voi nopeuttaa palautumista ja auttaa kehoasi parantumaan tehokkaammin ja itsehoitamaan itseään.

  FlexBeam on infrapunavalolla toimiva palautumislaite, joka on taitavasti suunniteltu tarjoamaan optimaalisen fysiologisen vasteen sinulle, läheisillesi ja jopa lemmikeillesi. FlexBeamin käyttämä punainen valo on ei-invasiivinen, myrkytön ja tieteellisesti tuhansien asiantuntijoiden arvioimien tutkimusten tukema, kliinisesti todistettu tukemaan kehon luonnollista parantumiskykyä. Toisin kuin mikään muu markkinoilla oleva infrapunapalautumislaite, FlexBeam on suunniteltu ihmiskeholle. Sen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa valon tunkeutumisen syvälle kehon vaikeasti saavutettaviin alueisiin, kuten polvi- ja olkaniveliin, mikä on mahdotonta tasaisilla valopaneeleilla.

  Miten FlexBeam toimii?

  NASA

   

  kehittämällä teknologialla varustettu FlexBeam on ensimmäinen infrapunaterapialaite, joka tarjoaa paikallista valoa siellä, missä sitä tarvitaan. Research Healthin asiantuntijat ovat käyttäneet tuntikausia FlexBeamin tutkimukseen, kehittämiseen ja testaamiseen, ja ovat tuottaneet markkinoiden parhaan kannettavan punaisen valon!

  Ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa punaisen valon kohdistamisen tietyille kehon alueille, kuten polville, selälle tai olkapäille jne. Nämä alueet ovat vaikeasti saavutettavissa muiden perinteisten infrapunavaloterapiatyökalujen kanssa. Tämä tarkoittaa, että saat infrapunavalon käytön edut suoraan haluamiisi lihaksiin ja niveliin. Upeat asiat eivät lopu tähän.

  Tässä on vielä 6 syytä, miksi FlexBeam on oikea tuote sinulle:

  1. Helposti säädettävät tarranauhat - Tarranauhat mahdollistavat laitteen säätämisen ja punaisen valon levittämisen mihin tahansa kehon osaan. Nauhat ovat niin käteviä, että voit kokata, lukea tai katsella suosikkiohjelmiasi samalla, kun käytät FlexBeamia.
  2. 3 intensiteettitasoa - Useimmissa punavalo-tuotteissa on vain yksi intensiteettitaso. FlexBeam tarjoaa kolme esiasetettua asetusta, jotta voit nauttia eri intensiteeteistä maksimoidaksesi kokemasi terveyshyödyt.
  3. Erittäin tehokas akku - Tämä tuote on varustettu akulla, joka kestää 5 istuntoa yhdellä latauksella.
  4. Erittäin kevyt kantokotelo - Ota FlexBeam mukaasi minne tahansa kevyen ja kestävän kantokotelon avulla.
  5. Kahden vuoden takuu - Korjaamme kaikki pienet ongelmat laitteen kanssa kahden vuoden takuun aikana.

  TEKNISET TIEDOT:

  • Mitat: 35 cm x 13,5 cm x 4,5 cm;
  • Paino: 775 g / 1,65 lbs;
  • Saatavilla olevat värit: hiilenharmaa;
  • Aallonpituus: 635 nm + 810-850 nm;
  • Materiaalit: ABS-PC muovi ja silikoni;
  • Takuu: 2 vuotta.
  0.0 0
  Kirjoita oma arvostelusi Sulje
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *