Etsi
Tuotteet
  Menu Close

  NESTE MAGNESIUM + B6 AMPULLIT

  Valmistaja: Z-Konzept
  Nestemäinen magnesium ampullit 20x25 ml - Estää lihaskramppeja
  SKU: FIT00437
  Disponibilitate: VARASTO LOPPU
  99,00 RON
  i h

  Magneesiumin osalta olemme valinneet nestemäisen muodon, koska se tarjoaa paremman ja nopeamman imeytymisen, mikä takaa välittömän vaikutuksen. Käytämme magnesiumsitraattia saadaksemme korkean biologisen hyödyn. 260 mg magnesiumia on yli 2/3 päivittäin suositellusta määrästä. Olemme lisänneet 1,4 mg B6-vitamiinia annosta kohti tukemaan magnesiumia väsymyksen vähentämisessä. Luontaisen ja raikkaan maun tarjoamiseksi magnesium + B6 Z-Konzept sisältää luonnollisen appelsiinimehun tiivistettä. Magnesium on ehdottoman välttämätön kivennäisaine, erityisesti aktiivisille ihmisille terveellisen elämäntavan ylläpitämiseksi, kuten EFSA:n hyväksymistä väittämistä näkyy: magnesium auttaa väsymyksen vähentämisessä, elektrolyyttitasapainossa, normaalissa energiaineenvaihdunnassa, hermoston normaalissa toiminnassa, normaalissa lihastoiminnassa, normaalissa proteiinisynteesissä, normaalissa psyykkisessä toiminnassa, terveiden luiden ja hampaiden ylläpitämisessä.

  Preparaatissa oleva magnesium auttaa lihasten oikeaa toimintaa ja elektrolyyttitasapainon ylläpitoa sekä auttaa ylläpitämään terveitä luita ja hampaita. Magnesium ja B6-vitamiini edistävät myös oikeanlaista energiaineenvaihduntaa ja auttavat hermoston oikeassa toiminnassa. Lisäksi nämä ainesosat auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitämään normaalia psyykkistä toimintaa.

  B6-vitamiini auttaa oikean kysteiinin synteesissä ja homokysteiinin aineenvaihdunnan ylläpidossa. B6-vitamiini edistää myös normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa ja säätelee hormonitoimintaa.

  Käyttö: 1 ampulli päivässä erityisesti treenin jälkeen. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.

  Ainesosat: vesi, happo - sitruunahappo; happamuuden säätelijä - trinatriumsitraatti; kaliumsitraatti (kalium), makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami K; säilöntäaineet: kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti; magnesiumsitraatti (magnesium), aromit, pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), maltodekstriini. Ravintolisä. Sisältää makeutusaineita.

  0.0 0
  Kirjoita oma arvostelusi Sulje
  *
  *
  • Rău
  • Excelent
  *
  *
  *